• Bine ati venit!

Cum aleg pămantul vegetal de grădina in București - Ilfov

În București si Ilfov, există mai multe companii sau ferme care oferă pământ vegetal pentru grădină. Acesta poate fi cumpărat în vrac sau în saci de diferite mărimi, iar prețul poate varia în funcție de calitatea și cantitatea pământului. Puteți găsi aceste produse în magazinele de bricolaj sau de gradina, la centrele de pepiniere sau online. Este recomandat să verificați calitatea pământului înainte de a-l cumpăra, și să-l amestecați cu compost sau îngrășământ pentru a-i îmbunătăți calitatea.

Există mai multe tipuri de pământ vegetal pentru grădină:

  1. Pământ de grădină: acesta este un amestec de pământ, humus și nisip sau piatră zdrobită, utilizat pentru a planta flori, legume sau arbuști.
  2. Pământ pentru cactusi: acesta este un amestec uscat și bine drenat, potrivit pentru plantele suculente care preferă solurile sărace în umiditate.
  3. Pământ pentru răsaduri: acesta este un amestec ușor și nutritiv, potrivit pentru a face răsaduri sau a planta semințe.
  4. Pământ pentru arbuști și arbori: acesta este un amestec bogat în nutrienți, potrivit pentru a planta arbuști și arbori.
  5. Pământ pentru orhidee: acesta este un amestec ușor și bine drenat, potrivit pentru plantele epifite care cresc pe trunchiurile sau ramurile altor plante.

oferte speciale

top produse